Yeni Renishaw XL-80 Lazer Ünitesi
Renishaw’un yeni XL-80 lazer ünitesi ve XC-80 kompansatörüne bir bakın, kendinizi muadili ML10 ve EC10’dan ne kadar da küçük olduğunu düşünmekten alıkoyamayacaksınız. Bağlantı kabloları, güç ünitesi ve sensörleri dahil toplam 3 kg’dan biraz daha ağır, muadilinden %70 daha hafif. Küçük boyutlu oluşu tripot ve stand gibi diğer sistem bileşenlerinin de küçüldüğü ve tripod hariç tüm sistemin daha küçük bir çantaya sığabileceği anl

Renishaw’un yeni XL-80 lazer ünitesi ve XC-80 kompansatörüne bir bakın, kendinizi muadili ML10 ve EC10’dan ne kadar da küçük olduğunu düşünmekten alıkoyamayacaksınız. Bağlantı kabloları, güç ünitesi ve sensörleri dahil toplam 3 kg’dan biraz daha ağır, muadilinden %70 daha hafif. Küçük boyutlu oluşu tripot ve stand gibi diğer sistem bileşenlerinin de küçüldüğü ve tripod hariç tüm sistemin daha küçük bir çantaya sığabileceği anlamına da geliyor. Şimdiki çanta öncekine göre %50 daha küçük ama hala içinde bütün lineer ve açısal sistemi taşıyor ve QC10 Ballbar için hazırlanmış bir bölmesi de mevcut. Toplam 17 kg’den az olan bu ağırlık , diğer “tespit et ve düzelt” sistemlerde bulunmayan bir özellik.

Sistemin geri kalanının tamamlayıcısı yeni bir tripod ve çantası yalnızca 6.2 kg ağırlığında.

Lazerin kafası ve iskelesi tripoda montajın olanaklı olmadığı standart manyetik temele kolayca monte etmeyi de olanaklı hale getirir. ML10 sistemindeki ışın yüksekliğinde ve aynı ebattaki optikleriyle XL-80 lazer ölçüm sistemi koordinat ölçüm tezgahlarında direkt olarak granit bir tablaya da tripod iskelesi olmadan monte edilebilir.

 
:: Diğer Haberler + tüm haberleri gör
 
- CNC Tezgahlar için geliştirilmiş 6 Çeneli Tutucu
- KOBİ Yıldızları Birer Birer Sahne Alıyor
- Doruk Kent Evleri Hızla Yükseliyor
- Cezaevi Firarisi Sahte Kimlikle Yakalandı
- Atak, Yarbay'ın Gözaltına Alınmasını Değerlendirdi
 
   
 
 
  ADRES: Hanlı Merkez Mah. 55 Sk. No: 4/A Arifiye / SAKARYA
TEL: 0 264 2764309 - 0 532 4970595
GSM: 0 532 4970595
E-POSTA: bilgi@ozkankalipmakina.com.tr